Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:35:33 GMT

تولید محتوای جدید برای شناخت ناگفته های اصفهان

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۷۲۷۳

تولید محتوای جدید برای شناخت ناگفته های اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، اتاق بازرگانی اصفهان که زیر نظر یک شرکت گردشگری فعال شده است از مدتها قبل تصمیم گرفته برای حوزه بازاریابی گردشگری استان اصفهان تولید محتوای جدیدی داشته باشد.

به همین دلیل شرکت زیرمجموعه اتاق بازرگانی اصفهان که از مدتها قبل به تهیه و جمع آوری اطلاعات مربوط به قصه‌ها و روایت‌های گردشگری اصفهان پرداخته بود این بار در اقدامی جدید به تولید و تهیه ۲۰۰ کلیپ یک دقیقه‌ای با موضوع قصه‌ها و ناشناخته‌های اصفهان پرداخته است که در گام اول صد ویدئو از این تعداد در فضای مجازی منتشر شده و صد ویدئوی دیگر رونمایی شد تا در روزهای آتی در فضای مجازی منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیرو این اقدام نشست خبری با حضور خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

در این نشست خبری سحر امینی دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان اعلام کرد: این اتاق بیش از ۳۰۰ عضو دارد که فقط ۲۰ عضو آن در حوزه گردشگری فعال هستند. داستان گردشگری اصفهان پیچیده و غم انگیز است. هیچ کجای عنوان اتاق بازرگانی اصفهان کلمه‌ای از گردشگری گنجانده نشده است. در صورتی که اتاق قوی‌ترین پارلمان بخش خصوصی در برابر دولت است.

وی افزود: پروژه تولید محتوای گردشگری سخت بود. نزدیک به سه هزار و ۲۰۰ نفر با حدود ۸۰۰ جلسه کارشناسی روی آن کار کردند تا ماحصل آن داستان‌های ناگفته اصفهان شد. ما در حال انجام پروژه برند گردشگری اصفهان بودیم که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و صنعت گردشگری بخش زیادی از سرمایه‌های اجتماعی و هدف خود را از دست داد. پس برای اولین بار مصوبات گردشگری را به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بردیم و خواستیم که ستاد احیای گردشگری ایجاد شود. بازوی اجرایی این ستاد هم شرکت گردشگری زیر نظر اتاق بازرگانی بود و این شرکت با سهامداری فعالان گردشگری و اتاق تشکیل شد تا استراتژی‌های برند گردشگری را دنبال کند. تهیه وب سایت، تولید محتوای گردشگری در فضاهای مجازی از جمله این اقدامات بود.

در ادامه این نشست غفاری راد مدیر عامل شرکت گردشگری بیان کرد: هر شهری در دنیا یک برند و شعار هویتی برای خودش دارد. مثل شهرهای پاریس، روم و آمستردام. وقتی یک گردشگر به اصفهان می‌آید، به دنبال اطلاعات تاریخی نیست بلکه می‌خواهد داستان آن شهر را بشنود. بر این اساس و طبق مطالعات و این جمله معروف که می‌گویند هیچ چیز در دنیا مثل یک داستان خوب نیست و هیچ کس نمی‌تواند آن را متوقف کند و هیچ دشمنی نمی‌تواند مقابل آن بایستد، هویت و لوگویی را براساس قوس گنبد مسجد شیخ لطف الله طراحی کردیم که رد پای این لوگو را می‌توان در صنایع دستی و میراث فرهنگی استان مشاهده کرد.

وی افزود: در آن زمان ۲۸۰ قصه معتبر استخراج شد که با حضور معاون اول رئیس جمهور از آن رونمایی کردیم. بعدها از آنها استفاده شد تا ویدئوهای یک دقیقه‌ای براساس داستانهای ناگفته اصفهان و با حضور مجید عرفانیان به عنوان یکی از فعالان گردشگری تهیه شود.

غفاری راد ادامه داد: از این داستانها به عنوان ابزاری به عنوان بازاریابی استفاده کردیم تا در بستری مثل فضای مجازی و اینستاگرام منتشر شود. در صد داستان اول شخصیت‌ها، فضا و اماکن تاریخی مورد توجه قرار گرفتند. روزی که ۳۰ ویدئوی اول ساخته شد باور نمی‌کردیم اینقدر در فضای مجازی و اینترنت داستان‌ها اثر گذار باشند اما الان از شهرهای دیگر درخواست داریم تا برای آنها نیز چنین محتوایی تولید شود. به همین دلیل قصد داریم تا صد ویدئوی دیگر را منتشر کنیم و برای تهیه صد ویدئوی دیگر آماده شویم. گام بعد تولید محتوا برای کاشان و نجف آباد است.

وی افزود: در این راستا تورهای نیم روزه گردشگری در شش مسیر و آموزش تورهای روایت گری توسط مریم هدائیان یکی از راهنمایان گردشگری اجرا شد.

در ادامه مجید عرفانیان ایده پرداز این طرح گفت: ما عبارت ontold story اصفهان را برای بازاریابی خارجی طراحی کردیم. اما بعدها یک عبارت فارسی برای آن طراحی کردیم که از اسم اصفهان برای آن بهره بردیم و نامش را اصنهان به معنای ناگفته‌های اصفهان و اصفهان نهان برگزیدیم. برای تهیه این ویدئوها و اثبات درستی آنها از افراد متخصص حوزه‌های مرمت، گردشگری، باستان شناسی بهره بردیم.

کد خبر 5334755 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: اینستاگرام اصفهان گردشگری شهرداری تهران شورای شهر تهران مواد مخدر کمیته امداد امام خمینی گردشگری بنیاد شهید و امور ایثارگران حکم انتصاب وزارت میراث فرهنگی نیروی انتظامی آتش سوزی ویروس کرونا میراث فرهنگی عزت الله ضرغامی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اتاق بازرگانی اصفهان تولید محتوای فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با حضور روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی و اتاق‌های بازرگانی ایران روز دوشنبه به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود