Web Analytics Made Easy - Statcounter

یازدهمین جلسه کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی با دستور کار بررسی مشکلات و راهکارهای تسهیل اجرای دستورالعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی با حضور مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان؛ تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی در صدر محورهای فعالیت کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اصفهان قرار گرفته است و سند پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این حوزه تحت عنوان نظام مساله تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسی خبرگان این حوزه برای ارایه به مجلس شورای اسلامی در حال نهایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، مهدی طغیانی نماینده مجلس شورای اسلامی عرضه تولیدات تمامی تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی در بورس و اعلام زمان تعمیرات صنایع از قبل را موجب حل مشکلات فعالان این حوزه دانست و گفت: باید با تعیین فرصت زمانی مشخص تمامی تولیدات در بورس عرضه شود. وی همچنین افزود: پیش از تصمیمات مهمی مانند نحوه تنظیم بازار محصولات پتروشیمی نیازمند سیاست صنعتی هستیم . طغیانی اعلام کرد این موضوع در کمیسیون ویژه جهش تولید بررسی خواهد شد.

اکبرلباف، نایب رئیس کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه از نظرات اعضاء انجمن پلیمراصفهان برای تنظیم سند نحوه تخصیص و توزیع محصولات پتروشیمی نیز استفاده شده است افزود: متاسفانه دخالت دولت در  امور مربوط به صنایع پایین دستی، مشکلات زیادی را برای فعالان اقتصادی به وجود آورده و موجب ایجاد رانت شده است.

لباف تایید خریدار درسامانه جامع تجارت از سوی وزارت صمت را دربخشی از مصرف کنندگان مواد پلیمری امکانپذیر ندانست و از نگرانی بخش خصوصی در این خصوص خبر داد.

وی گفت: طبق مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دولت مکلف است در مراحل اصلاح و تدوین مقررات و آیین نامه‌ها، نظر کتبی اتاق‌ها و تشکل‌های اقتصادی ذیربط را درخواست و بررسی کند.

 لباف تصمیم‌گیری غیر جامع بدون حضورعوامل موثر، تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی به صورت غیرشفاف وغیررقابتی، فروش مستقیم و خارج از بورس محصولات پتروشیمی، فرایند طولانی و زمانبر اختصاص سهمیه و نحوه برگشت ارز حاصل از صادرات را از مشکلات عمده صنایع پایین دست پتروشیمی عنوان کرد.

در ادامه اصغر اخوان مقدم، عضوهیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نحوه توزیع مواد اولیه صنایع پایین دست پتروشیمی را بسیار نامناسب و موجب بالا رفتن قیمت دانست و خواستار لحاظ نظرات نمایندگان بخش خصوصی پیش از تنظیم دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های تنظیم بازار محصولات پتروشیمی شد.

وی با اشاره به بخشنامه اخیر وزارت صنعت معدن و تجارت مبنی بر ثبت اطلاعات 70 درصد از خریداران در سامانه جامع تجارت، این بخشنامه را به عنوان یکی از مصادیق قوانین مخل تولید مطرح کرد و خواستار توقف اجرای آن شد.

در ادامه این نشست حاضرین جلسه خواستار نظارت دولت برفعالیت صنایع پایین دستی و ممانعت از دخالت در امورآنها شدند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا پتروشیمی کمیسیون انرژی اصفهان بخش خصوصی کارشناسی مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای مشکلات تنظیم بازار دولت تجارت قانون ارز وزارت صنعت معدن اصفهان پتروشیمی تنظیم بازار کمیسیون انرژی مشکلات تنظیم بازار محصولات پتروشیمی اتاق بازرگانی اصفهان صنایع پایین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت:اتاق ایران برنامه های متنوعی برای افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با چین دارد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم صمد حسن‌زاده عصر امروز در همایش ایران و چین همزمان با برگزاری ششمین همایش توانمندی‌های ایران (ایران اکسپو 2024)، اظهار داشت: اتاق ایران در بیشتر زمینه‌های فناوری معدنی و تجاری، نفت و گاز، تجهیزات پزشکی و محصولات دانش بنیان، فولاد و خدمات فنی و مهندسی، حوزه گردشگری و سایر موارد آماده همکاری بیشتر بین دو کشور است.

وی افزود: برنامه اتاق ایران برای توسعه تجاری بین دو کشور ایران و چین و تسهیل در صادرات با افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با راهکارهای متنوع است، ضمن اینکه حضور هیات‌های تجاری برای اجرای قراردادهای مشارکتی و رفع برخی موانع تعرفه‌ای و استاندارد کالاها و ضمانت‌های تجاری در دو کشور صورت گرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی میزبان مقامات تجاری از کشور چین است، گفت: باید از توانمندی‌ها و توسعه اقتصادی بین ایران و چین بهره‌گیری کرد و در همین راستا از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات بین دو کشور استفاده کرد.

حسن‌زاده اضافه کرد: چین با حجم 30 میلیارد دلار نخستین شریک تجاری ایران است که این حجم تجارت را می‌توانیم به 50 میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی با اشاره به این که ایران شریک چین در خاورمیانه بوده است، گفت: اتاق ایران با سابقه 120 سال نقش سیاست‌گذاری و راهبردی در تجارت و بازرگانی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: در زمینه‌های مشترک آماده توسعه همکاری ایران و چین هستیم؛ اولویت برنامه‌های اتاق بازرگانی توسعه و تقویت مناسبات تجاری با چین است تا دو کشور بتوانند از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان