Web Analytics Made Easy - Statcounter

هایتک(High-tech) به جدیدترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌ها اشاره دارد و در بازه زمانی حاضر سرآمد سایر فناوری‌هاست و در تعریفی ساده، صنعتی است که در آن نقش «علم» از «تجربه» بیشتر و از سرعت تحول بالایی برخوردار است. 

به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی، روز شنبه در یکصد و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: این رویکرد، ما را به حضور فعالانه و موثر در عرصه صنایع دانش‌بنیان و هایتک رهنمون خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این صنایع باید بر ظرفیت‌های جدید اقتصادی استان بیفزاید اما آسیب‌های صنایع موجود را نداشته باشد.

استاندار اصفهان اظهار داشت: فعالیت‌های اقتصادی موجود در استان را باید با توجه به محدودیت‌ها به پیش ببریم.
وی با بیان اینکه مجموعه اقتصادی و اتاق بازرگانی استان مُوظف به گشایش مسیرهای جدید برای فعالان اقتصادی هستند، ادامه داد: اصفهان ظرفیت‌های متعددی در حوزه سلامت، میراث فرهنگی و بخش‌های مختلف طبیعت‌گردی دارد.
مرتضوی، گردشگری را یکی  از حوزه‌هایی دانست که در سند آمایش استان بر آن تاکید شده است و در این زمینه نیز ظرفیت‌های متعددی در استان وجود دارد.
وی اضافه کرد: باید با تعریف مختصات و مقتضیات جاری، در حوزه گردشگری و اقتصادی فعالتر شویم و به این واسطه ارتباط موثرتری را نیز با تاجران کشورهای دیگر برقرار کنیم.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: اَبَرپروژه‌های زیرساختی در حوزه گردشگری استان وجود دارد که اجرای مشترک آنها با کمک فعالان اتاق بازرگانی و سرمایه‌گذاران اقتصادی، به توسعه بیش از پیش استان کمک می‌کند.
وی با بیان‌اینکه انجام کارهای مشترک و سرمایه‌گذاری در زمینه طرح‌های توسعه گردشگری در دوره های گذشته انجام شده، اما استمرار نیافته است تصریح کرد: راه‌اندازی خط هوایی برای اصفهان از جمله این کارهاست که در گذشته، بدرستی مدیریت و راهبری نشده است.
مرتضوی با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی مُتقن و کاملی برای استفاده سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف در استان وجود ندارد، گفت: مجموعه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان می‌توانند به شناسایی موردی این ظرفیت‌ها کمک کنند.
استاندار اصفهان افزود: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جلسه‌های پایه‌ای استان است که فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی، بطور جدی و فعالانه در آن حضور دارند.

وی یادآور شد: در این شورا، سیاستگذاری لازم در باره بعضی رویه‌های غلط یا مقرراتی که بدلیل بعضی مقررات پایین دستی یا بالادستی مُخل امر تولید و جریان اقتصادی است، مورد شناسایی و بررسی قرار می‌گیرد.
به گزارش ایرنا، یکصد و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با حضور استاندار و تعدادی از مدیران بخش خصوصی در اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی توسعه اقتصادی اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی توسعه اقتصادی اصفهان گفت و گوی دولت و بخش خصوصی توسعه اقتصادی اصفهان استانداری اصفهان دولت و بخش خصوصی استاندار اصفهان اتاق بازرگانی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان