Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد به عنوان یکی از شرکت‌کنندگان در رویداد فناورانه گام دوم، طرح پویش کار و تحصیل همزمان یا استعدادیابی دانشجویان در قالب کار همزمان با تحصیل را راه‌اندازی کرده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یکی از مسائل موجود در جامعه امروز عدم مطابقت مهارت‌های فارغ‌التحصیلان با مهارت‌های مورد نیاز صنایع بوده که این منجر به وجود جوانان بدون کار با وجود نیاز صنایع نیروی کار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید منتظرالقائم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و مسئول سرای نوآوری اتاق بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در حاشیه نمایشگاه فناورانه گام دوم گفت: طرح پویش، مربوط به کار و تحصیل هم‌زمان است.

وی گفت: سالیان زیادی است که در رابطه با کارآموزی دانشجویان صحبت شده اما مدل اجرایی مناسبی نبود و در این باره مشکلات و محدودیت‌های بسیار بزرگی وجود داشت. دوستان ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان کمک کرده و رایزنی کردند و این مشکلات را از نظر قانونی با مسئولان استانی حل کردند. از جمله این مشکلات با اداره کار و تامین اجتماعی است. بلافاصله وقتی دانشجویی یا شخصی وارد بازار کار می‌شود اولین مشکلی که با آن مواجه می‌شود، بیمه است.

مسئول سرای نوآوری اتاق بازرگانی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: ما در کشور کلی فارغ التحصیل داریم که جویای کار بوده و به دنبال کار هستند از طرفی در صنعت و در شهرک‌های صنعتی غیرممکن است که شما حداقل 10 بنر نبینید که تقاضای نیروی کار داشته باشند از این طرف ما نیاز بازار کار را داریم و از آن طرف ارتباطی بین این دو نیست.

وی تصریح کرد: سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از شرکت‌کنندگان در رویداد فناورانه گام دوم در مصلی تهران به منظور کمک به حل این چالش از سال 1398 تاکنون به راه‌اندازی و اجرای طرح پویش کار و تحصیل همزمان پرداخته است. در این طرح دانشجویان در حین تحصیل به شرکت‌ها معرفی می‌شوند و بعد از مصاحبه در صورت توافق طرفین دوره کارآموزی، قرارداد پویش منعقد و دانشجو در شرکت آغاز می‌شود.

منتظرالقائم ادامه داد: سرا به منظور ایجاد جریان دانش در بنگاه‌های اقتصادی شناسایی و ارزیابی مشکلات موجود و حل مسئله با استفاده از پتانسیل‌های دانشگاهی و علمی استان تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه دفاتر تحقیق و توسعه بنگاه‌های اقتصادی در دانشگاه‌ها استفاده از تجربیات صاحبان صنایع در دانشگاه‌ها و تقاضامحور کردن فعالیت‌ها و تحقیقات دانشگاهی و همچنین تدوین محتوای آموزشی مورد نیاز صنعت در دانشگاه از اهداف اساسی این سرا است.

مسئول سرای نوآوری اتاق بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: با هدف پاسخگویی به چالش‌های مطرح شده از طرف صنعت و هدفمند کردن تحقیقات پژوهشی در دانشگاه، سرای نوآوری اقدام به ایجاد 20 دپارتمان تخصصی متشکل از اعضای هیئت علمی فناور که دارای تجربه فعالیت صنعتی موثر داشتند کرده است. در این دپارتمان‌ها تمرکز بر روی انتقال تکنولوژی، مشاوره‌های تخصصی و برقراری جریان دانش در صنعت است.

وی تصریح کرد: دپارتمان‌های تخصصی سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه شامل مدیریت منابع انسانی و روانشناسی سازمانی، تولید محتوا در فضای دیجیتال، بازسازی و طراحی فضاهای اداری تجاری و صنعتی، مکانیک و ساخت، مهندسی صنایع و برنامه‌ریزی تولید، حسابداری، محیط زیست و منابع آب، مهندسی پزشکی، هوشمندسازی اینترنت اشیا، نگهداری و تعمیرات، کشاورزی دام و طیور، برندینگ، بازاریابی و فروش، فناوری اطلاعات، متالوژی، شیمی و پلیمر، معدن، ثبت اختراع و تدوین استاندارد، نساجی و چاپ، صنایع غذایی و برق و اتوماسیون و ابزار دقیق است.

تعدادی از ایده‌های منتخب سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه به شرح ذیل است:

کوکی رژیمی بدون گلوتن مخصوص بیماران سیلیاکی

کامپوزیتی بایوپلیمری زیست‌تخریب‌پذیر

ساخت کاغذ از ضایعات سنگ

غنی‌سازی خوراک دام با جنین گندم

تزریق سنگ در فلز

عینک عوشمند برای نابینایان

موفقیت‌ دانش‌بنیان‌های ایرانی در بومی‌سازی قطعات اصلی واگن و موتور قطارساخت هلیکوپتر سبک 2 نفره با موتور پراید توسط نخبه ایرانی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد مصلی تهران شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد مصلی تهران شرکت های دانش بنیان سرای نوآوری اتاق بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به لایحه دو فوریتی شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به نام «استاد فروغی» به درخواست مدیریت این دانشگاه و مصوب شدن این مورد در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم اصفهان، این اقدام امروز (چهارشنبه) انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هوشنگ نظری‌پور در آیین تجلیل و نکوداشت چهره‌های ماندگار با تبریک آغاز هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تجلیل و نکوداشت چهره‌های ماندگار اقدامی موثر برای جامعه است و با برگزاری چنین برنامه هایی ضمن قدردانی از کسانی که سال‌ها عمر خود را صرف خدمت صادقانه به مردم می‌کنند، روحیه خدمت‌گذاری و تلاش مجاهدانه را در دل جامعه می‌توان بیش از پیش زنده نگه داشت.

وی افزود: با توجه به لایحه دو فوریتی شورای اسلامی شهر اصفهان مبنی بر نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به نام «استاد فروغی» به درخواست مدیریت این دانشگاه و مصوب شدن این مورد در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم اصفهان در روز نهم اردیبهشت، این اقدام امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ همزمان با گرامیداشت روز و مقام معلم طی مراسمی با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان انجام شد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: به پاسداشت خدمات ارزنده دکتر احمدعلی فروغی ابری در سالیان متمادی و تاسیس دانشگاه آزاد خوراسگان، بلوار ورودی شمالی دانشگاه آزاد که به بلوار امام‌رضا (ع)، (مقابل کارخانه قند اصفهان) منتهی می‌شود، به نام بنیان‌گذار دانشگاه نام‌گذاری شد.

نظری‌پور تصریح کرد: توجه به جایگاه ویژه معلمان و اساتید، باید به هر طریق از زحمات این بزرگواران قدردانی کرد، چراکه این نوع اقدامات برای پاسداشت چهره های ماندگار علمی و فرهیختگان شهر بسیار موثر و ماندگار است.

به گزارش ایمنا، احمد علی فروغی ابَری متولد سال ۱۳۲۰ در اصفهان در سال ۱۳۶۶ شمسی بر اساس پیشنهاد مسئولین و مقامات استان به تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اقدام کرد و خود او عضو هیئت مؤسس و هیئت امنای این دانشگاه بود و ۲۹ سال به عنوان با سابقه‌ترین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خدمت نمود. او به عنوان چهره ماندگار پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی معرفی شده است.

کد خبر 749607

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری