Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین جلسه دبیرخانه جشنواره ملی قالی فاخر که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، مقرر گردید این جشنواره از 29 تیر لغایت 2 مرداد در اصفهان برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، در این جلسه ضمن تشریح نحوه برگزاری این جشنواره، عنوان شد فرش‌های عشایری کلاسیک و گبه، فرش روستایی، فرش‌های کلاسیک شهری‌باف با رج شمار کمتر از 35 و بین 35 تا 50 و بالاتر از 50، فرش‌های تمام ابریشم و فرش‌های مدرن رشته‌های هفت‌گانه فرش در جشنواره مذکور می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در این جشنواره که با حمایت اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد، از طریق تکمیل فرم اظهارنامه شرکت در جشنواره موجود در سایت این رویداد و انجام مرحله نخست داوری به صورت غیرحضوری، امکانپذیر بوده و در مرحله بعدی پس از تماس با صاحبان فرش‌های موفق به اخذ تاییدیه مرحله نخست داوری، هماهنگی برای ارسال فرش به شهر اصفهان صورت گرفته و پس از برگزاری مرحله دوم داوری به صورت حضوری نمایشگاهی از فرش‌های منتخب به منظور بازدید عموم و متخصصان و مراسم اختتامیه برگزار خواهد شد.

در این جلسه با بیان اینکه هر شرکت کننده مجاز به ارائه سه تخته فرش متناسب با مشخصات فنی درنظر گرفته شده است، تاکید شد: در اختتامیه این جشنواره نیزضمن معرفی7 فرش فاخربا رأی داوران، یک فرش به عنوان  برگزیده مردمی معرفی می‌شود. همچنین ابراز امیدواری شد با کمرنگ شدن فشارهای تحریمی بر کشورمان، جشنواره ملی قالی فاخر بتواند نقش بسیار موثری در شناساندن فرش‌های جدید تولیدی اصفهان به جهانیان داشته باشد.

لازم به ذکر است مسئولیت دبیرخانه جشنواره ملی قالی فاخر برعهده اتاق بازرگانی اصفهان بوده و اداره کل صمت، اتاق بازرگانی کاشان، انجمن‌ها و تشکل‌های مرتبط با فرش و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان از جمله اعضای ستاد اجرایی جشنواره خواهند بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی اصفهان اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا