Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان گفت: موضوع برند ملی اهمیت قابل توجهی دارد که دولت باید منابعی را به آن اختصاص دهد و در کنار برنامه‌های اصلاح ساختاری مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مسعود گلشیرازی شامگاه امروز _سه‌شنبه چهاردهم تیرماه_ در آئین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان، اظهار کرد: موضوع واردات مواد اولیه پتروشیمی توسط صنایع بالادست هزینه تمام شده صنایع نساجی را بیش از ۲۰ درصد افزایش داده است که باید به آن رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای فتح بازارهای صادراتی با استفاده از فرصت به وجود آمده ناشی از پاندمی کرونا به برنامه مستمر و حساب شده‌ای از طرف وزارت صمت نیاز است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه تصمیمات احساسی ناشی از تغییرات قیمتی مواد اولیه مانع برنامه‌ریزی صادراتی شده است، گفت: با تصمیمات ناگهانی نمی‌توان در بازارهای جهانی به خوبی عمل کرد. اقدامات خوبی در وزارت صمت برای بهبود نظام قیمت‌گذاری انجام شده که امیدواریم به نتیجه برسد.

وی اضافه کرد: صدور فاکتور مکانیزه نشاندهنده اقتصاد شفاف است اما دستورالعمل‌های سازمان حمایت از مصرف کنندگان در نظام قیمت‌گذاری با نظامات امروز تطابق نداشته و باید بازنگری شود.

گلشیرازی با بیان اینکه اصفهان مهد قطعه‌سازی کشور است، ادامه داد: واردات خودرو در قبال صادرات قطعه علاوه بر اشتغال به نفع مصرف کننده نیز خواهد بود.

وی ادامه داد: برای حضور در بازارهای جهانی به آبرو، نام و برند نیاز داریم. رتبه برند ملی ایران از ارزش‌گذاری برند در سال گذشته از ۳۸ به ۴۷ رسیده است. همچنین در قدرت برند، ایران رتبه ۶۲ جهان را در اختیار دارد؛ موضوع برند ملی اهمیت قابل توجهی دارد که دولت باید منابعی را به آن اختصاص دهد و در کنار برنامه‌های اصلاح ساختاری مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: اعمال تعرفه بر واردات ماشین‌آلات محدودیت سرمایه‌گذاری و یکی از اشتباهات قانون‌گذاران است که درخواست می‌شود وزارت صمت آن را رفع کند.

کد خبر 586318

منبع: ایمنا

کلیدواژه: برند ملی صادرات صادرات غیرنفتی صادرات نفت توسعه صادرات رییس اتاق بازرگانی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برند ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان