Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان با انتقاد بر اینکه در ایران برند پوشاک نداریم، گفت: حجم بازار نساجی و پوشاک دنیا ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار است، اما نزدیک یک سوم این بازار هم در اختیار ایران است.

سید آرش امامی امروز (چهارشنبه، ۲۲ تیرماه) در نشست هم‌اندیشی که با حضور فعالان صنعت مد و پوشاک در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: حجم بازار نساجی و پوشاک دنیا ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار است، اما نزدیک یک سوم این بازار هم از نظر عدد و هم از نظر محتوا هم در دست ما نیست و در اختیار خارجی ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعتقاد بر اینکه پوشاک یک منظومه است و برای اعتلای آن باید تلاش کنیم، گفت: ۷۰ درصد نساجی کشور و شاید بیش از ۶۰ درصد پارچه های تخت بافت و ۶۰ درصد ریسندگی‌های کشور در استان اصفهان فعال هستند.

به گزارش ایسنا، دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به سهم ۱.۹ درصدی استان اصفهان در صنعت نساجی کشور، افزود: برای اعتلای صنعت پوشاک ابتدا زیرساخت های آن را مهیا کنیم که شهرک پوشاک یکی از زیرساخت‌هاست که شامل سالن‌های مد، پوشاک، دفاتر منطقه‌ای فروش است.

وی با بیان اینکه بازار پوشاک دنیا ۴۰۰ میلیارد دلار است که ۲۸ میلیارد دلار آن در اختیار ترکیه است، اظهار کرد: در شهرک پوشاک اصفهان دیگر تولید پوشاک به روش های قدیمی به صلاح نیست و اگر بخواهیم بازارهای دنیا را بگیریم باید به روش های مدرن تولید کنیم.

امامی تاکید کرد: امروز باید به روش مدرن و نو تولید پوشاک کنیم، بنابراین در شهرک پوشاک، تولید مدرن پوشاک خواهیم داشت.

وی در ادامه یکی دیگر از منظومه های صنعت پوشاک را برند پوشاک دانست و تصریح کرد: متاسفانه ما در ایران برند پوشاک نداریم و تنها تولیدکنندگان بزرگ پوشاک داریم.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: اگرچه تفاوت بین تولیدکنندگان پوشاک در کشور داریم، اما روی برندسازی پوشاک اصلا کار نشده است، بنابراین ما امروز به دنبال ایجاد برند پوشاک در کشور هستیم.

وی تاکید کرد: نمی‌توانیم بازار منطقه پوشاک را دست بگیریم در حالیکه برندسازی نکرده ایم.

امامی با بیان اینکه یکی دیگر از سیاره‌های پوشاک کشور هویت است، توضیح داد: حدود ۹ هزار سال است که در این سرزمین پوشاک داریم که هویت هر کدام متفاوت بوده است و به نوعی هیچ تمدنی همچون ایران این هویت را ندارد.

وی اظهار کرد: لباس‌هایی که می‌پوشیم نشاندهنده هویت ملی ما است، اما امروز لباسی که می‌پوشیم هویت ایرانی را ندارد.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان یکی دیگر از منظومه‌های صنعت پوشاک را کیفیت دانست و گفت: باعث تاسف است که تمام برچسبی که بر یقه لباس ها زده می شود، تقلبی است، البته برای جلوگیری از قاچاق دوخت شناسه پوشاک اجباری شده است.

وی گفت: کشورهای منطقه اجاره ورود و فروش لباس بدون شناسه نمی‌دهند، بنابراین ایران چگونه می‌تواند پوشاک خود را صادر کند.

امامی همچنین به نشان تضمین کیفیت محلی پوشاک اشاره کرد و افزود: از امروز هر تولید کننده‌ای که این نشان را دارد، اتحادیه پوشاک، این نشان را به آنها می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه ما در ایران استاندارد پوشاک را نداریم، گفت: سازمان استاندارد تمام توان خود را برای استانداردهای اجباری گذاشته، اما هنوز برای استانداردهای تشویقی هزینه نکرده است.

دبیر کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: حتی در سایز لباس نیز استاندارد پوشاک در کشور نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پوشاك قاچاق پوشاک و لباس برند میلیارد دلار برند پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد اغواکننده به اسطوره فوتسال ایران برای تبلیغ برنج!

 سرمربی تیم ملی فوتسال از اتفاقی جالب درباره ماجرای برنج نخوردن خود پرده برداشت.

به گزارش "ورزش سه"، وحید شمسایی اسطوره فوتسال ایران که اکنون هدایت تیم ملی این رشته را برعهده دارد، در سالیان گذشته یک مسئله جالب را تجربه کرده است. او در چند مصاحبه به ماجرای برنج نخوردن خودش از سال‌ها قبل اشاره کرد و مدتی است این مسئله به یک سوژه جالب تبدیل شده است.

شمسایی در مصاحبه دوشنبه شب خود در برنامه فوتبال برتر اتفاقی جالب را درباره برنج نخوردن خود تعریف کرد. او گفت: «چندی قبل یک برند برنج ایرانی برای کار تبلیغات پولی عجیب و غریب به من پیشنهاد داد تا بروم و برند برنج آنها را تبلیغ کنم! آنقدر مبلغ خوبی بود که قلقلکم آمد بروم. استخاره کردم که گفت تمام باورهایت از بین می‌رود.»

او ادامه داد: «این سوژه برنج نخوردن من دیگر عجیب شده است؛ در خیابان راه می‌روم، یک نفر داد می‌زند: "من هم برنج نمی‌خورم!" اتفاقات جالبی سر این ماجرا برایم افتاده که می‌توانم کتاب بنویسم. در ماجرای اخیر که اسراییلی‌ها ادا و اصول درآورده بودند و بنده‌های خدا دمشان گرم حمله کردند، پرواز ما برای جام ملت‌ها به تایلند لغو شد. با دردسرهای فراوان و همکاری وزیر و آقای تاج یک پرواز پیدا شد که به ترکیه برویم. در آن شرایط سخت آدم‌های دیگری که در پرواز بودند به مهماندار می‌گفتند برای وحید برنج نمی‌آورید؟!»

شمسایی با اشاره به پیشنهاد تبلیغاتی که برای یک برند برنج داشت، افزود: «خدا شاهد است که پیشنهاد تبلیغات خوبی داشتم. بعضی دوستان برایم تبریک تولدم را نمی‌فرستند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! با همه این‌ها من برنج را تعطیل کرده‌ام و دیگر نمی‌‌خورم.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم
  • مخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیان
  • پیشنهاد اغواکننده به اسطوره فوتسال ایران برای تبلیغ برنج!
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد