Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره ملی فیلم مستند کوتاه اصفهان گفت: ۵۰۰ اثر به جشنواره رسید که در بخش فیلم ۳۵ اثر فردی و ۱۱ اثر گروهی و در بخش عکس ۵۰ اثر انتخاب و داوری شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سحر امینی روز پنجشنبه_سی‌ام تیرماه_ در آیین اختتامیه اولین جشنواره ملی فیلم مستند کوتاه اصفهان شهر خلاق صنایع دستی و پنجمین جشنواره ملی عکاسی با محوریت صنایع دستی در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی این استان، اظهار کرد: هنر با خلاقیت انسان همراه است و هنرمند با ذهن پویا آثاری تازه خلق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر جامعه و سرزمینی با بهره از هنر با وجود تفاوت‌های زبانی و فرهنگی و تمدنی را سایر مردم دنیا می تواند ارتباط و پیوند برقرار کند. صنایع دستی بخشی از هنرهای سنتی است که در سالیان اخیر پیکره آن آسیب دیده است.

به گفته وی، در طول این سال‌ها استادان به‌نامی از دنیا رفتند یا کنج عزلت پیشه کردند و ما امروز با دیدن آثار آنها که زبان مشترک همه دوران‌هاست لذت و بهره می‌بریم.

دبیر جشنواره فیلم و عکس مستند صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه در این رویداد شاهد همراهی و همکاری اتاق بازرگانی و اتحادیه صنایع دستی بودیم، اظهار کرد: با مشارکت خوب عکاسان و مستندسازان در این دوره تلاش کردیم آثار فاخر استادان و هنرمندان و همچنین هنرهای در حال منسوخ شدن را تصویر کنیم. رویکرد جشنواره در این بخش ارتباط دادن صنایع دستی با گردشگری و کاربرد صنایع دستی در معماری ایرانی بود.

امینی اظهار کرد: ۵۰۰ اثر به جشنواره رسید که در بخش فیلم ۳۵ اثر فردی و ۱۱ اثر گروهی و در بخش عکس ۵۰ اثر انتخاب و داوری شد.

ضرورت جانشین‌پروری برای هنرهای سنتی

بهرام سبحانی، نائب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: در این جشنواره هنری تلاش شد هنرهای در حال افول و انقراض معرفی شده و دیده شوند تا مسئولان هم به فکر اقدام و عمل جدی بیفتند.

وی ادامه داد: همه این تلاش‌ها و اقدامات زمانی موثر است که صنایع دستی با گردشگری پیوند خورده و در کنار هم برای آنها برنامه ریزی شود و فعالیت‌ها در این سمت و سو باشد.

این مسئول اتاق بازرگانی اصفهان، جانشین‌پروری برای هنرها و صنایع دستی ضرورتی است که دستگاه‌های متولی امر باید آن را دنبال کنند. آینده‌نگری در این میان نقش بسیار مهمی دارد که متاسفانه چندان جدی گرفته نشده است.

به گزارش ایرنا، «محمد پسران رزاق» نماینده هیات داوران جشنواره ملی فیلم مستند کوتاه اصفهان شهر خلاق صنایع دستی و جشنواره ملی عکاسی با محوریت صنایع دستی در خاتمه این همایش بیانیه هیات داوران را قرائت کرد.

برگزیدگان بخش عکس آزاده عزیزیان، علی‌رضا زاغیان و محمدرضا گلراز بودند و جایزه ویژه هیات داوران به نگین محمدی‌فرد تعلق گرفت.

همچنین در بخش فیلم محمدعلی رخشانی با اثر آفتاب و مهتاب، آرتان فتح‌الهی با اثر ناو، علی تقدسی با فیلم کوتاه یک روز نقاشی نشده و سیدمحمد حسینی با اثر شکرشکن برترین‌های این رقابت هنری شدند و جایزه ویژه داوران به اثر دست‌ها و رنج ها به کارگردانی بابک بهداد تعلق گرفت.

کد خبر 589832

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنایع دستی بهرام سبحانی اتاق بازرگاني ايران جشنواره ملی عکاسی جشنواره ملی فیلم مستند کوتاه اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتاق بازرگانی جشنواره ملی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهرزاد ظهر سه شنبه به خبرنگاران رسانه‌ها اعلام کرد: روستای پالنگان تفرجگاه‌های زیبا و گردشگرپذیر، مناطق طبیعی و تاریخی دیدنی، سوغات و صنایع‌دستی برجسته و مراکز فرهنگی- اقامتی بسیاری دارد که هر یک از آن‌ها می تواند نقش مهمی در رونق گردشگری و اقتصاد منطقه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: در این راستا و با توجه به کثرت گردشگران داخلی و خارجی بازدیدکننده ازاین روستای تاریخی، تعداد ٥٣ تابلوی معرفی امکان گردشگری و خدماتی موجود در روستا به همت این اداره‌کل و با همکاری و مشارکت فرمانداری کامیاران و اهالی پالنگان برای راهنمایی گردشگران به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه و نصب شد.

وی با بیان اینکه تعدادی تابلوی خوشامدگویی و تفسیری در جاده منتهی به روستا نیز نصب شده است، عنوان کرد: این اقدام با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری، ارائه اطلاعات و معرفی جاذبه‌های گردشگری منطقه به گردشگران ورودی و ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی به مردم انجام شد.

مهرزاد یادآور شد: بر روی این تابلوها اطلاعاتی از جاذبه‌های گردشگری و خدمات موجود از جمله مراکز اقامتی، فروشگاه‌های صنایع‌دستی و محصولات روستایی، مسجد، تابلوهای مربوط به شیلات، تعاون روستایی، فوریت‌های پزشکی و … در سایزهای مختلف درج شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مختلف خدماتی و نظارتی بتوانیم خدمات بیشتری به مسافران و گردشگران ارائه و باعث رونق بیش از پیش گردشگری استان شویم.

کد خبر 6093240

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران