Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران در همایش «فرصت‌های تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان» در اتاق بازرگانی اصفهان پیشنهاد داد، نخستین شعبه استانی فرابورس در اصفهان راه‌اندازی شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مجتبی کاروان رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران و نایب‌رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی اصفهان در این همایش اظهار کرد: اهمیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یکی از موتورهای محرکه اقتصاد بر کسی پوشیده نیست و نامگذاری سال ۱۴۰۱ به‌نام «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» از سوی مقام معظم رهبری موید این امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه‌اندازی نخستین شعبه استانی فرابورس کشور در اصفهان و بررسی ویژه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان استان دو پیشنهاد ما است و اتاق بازرگانی اصفهان آمادگی هرگونه همراهی با این اقدام را دارد.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: استان اصفهان ۱۰ هزار واحد صنعتی و ۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان دارد، اما تنها پنج شرکت دانش‌بنیان موفق به تأمین مالی از طریق فرابورس شده‌اند که به نظر می‌رسد با استقرار نمایندگی فرابورس در اصفهان این روند تسهیل شود. شرکت‌های زیادی در اصفهان شرایط ورود به بورس و فرابورس را دارند و ایجاد این نمایندگی می‌تواند به آشنایی فعالان اقتصادی و آموزش و فرهنگ‌سازی در این زمینه نیز کمک کند.

لزوم تسهیل ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه

غلامرضا اخوان فرید، رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب‌وکار اتاق بازرگانی اصفهان نیز با ابراز امیدواری برای تسهیل ورود شرکت‌های تولیدی و شرکت‌های دانش‌بنیان به بورس و فرابورس گفت: دشوار شدن ورود به بورس و فرابورس نسبت به گذشته باعث شده برخی شرکت‌ها بر سر دوراهی قرار گیرند و از اینکه مزایای ورود به بازار سرمایه از مضرات آن بیشتر باشد مطمئن نیستند.

ورود به بازار سرمایه ضامن امنیت فعالیت‌های اقتصادی است

همچنین میثم فدایی، مدیرعامل شرکت فرابورس ایران با بیان اینکه شرکت‌ها نباید پذیرش در بورس را صرفاً در کسب منافع مادی خلاصه کنند؛ اظهار داشت: بسیاری از شرکت‌های بزرگ کشور اگر در بازار سرمایه حضور نداشتند از تبعات قیمت‌گذاری دستوری بسیار متضرر می‌شدند؛ بنابراین ورود به بازار سرمایه تضمین‌کننده امنیت هر فعالیت اقتصادی است به‌شرطی‌که فعالان اقتصادی صرفاً به سود و زیان بورس نگاه نکنند.

وی با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از انواع ابزارهای تأمین مالی در بازار سرمایه افزود: البته صندوق‌های VC و PE در تزریق منابع به شرکت‌های دانش‌بنیان خوب عمل نکرده‌اند. نبود فرصت‌های تأمین مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از چالش‌های مهم این صندوق‌ها است و شرکت‌های خوبی به آنها معرفی نشده است.

فدایی با اشاره به عرضه شرکت تپسی در فرابورس به‌عنوان نخستین شرکت دانش‌بنیانی که در بازار سرمایه پذیرش شده، از عرضه چند شرکت دانش‌بنیان دیگر در آینده نزدیک خبر داد.

اصفهان در رتبه دوم تعداد شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه

در ادامه حجت اسماعیل‌زاده، معاون پذیرش فرابورس ایران اظهار کرد: توزیع ثروت موجب ایجاد امنیت و انباشت ثروت موجب تهدید امنیت می‌شود و بازار سرمایه مکانیزمی برای توزیع ثروت است.

وی با اشاره به حضور حدود ۵۰۰ شرکت در مجموعه بازار سرمایه کشور افزود: اصفهان با ۵۳ شرکت پس از تهران بیشترین شرکت را در بازار سرمایه دارد که به همان نسبت موجب جذب سرمایه و توسعه این استان می‌شود. بنابراین شرکت‌های متقاضی ورود به بازار سرمایه باید ضمن شناخت و ارزیابی این بازار در نهایت مختصات آن را بپذیرند، چون بازار سرمایه در کنار منافع خود محدودیت‌هایی نیز دارد.

اسماعیل‌زاده گفت: رفع چالش‌هایی مانند ارزشیابی دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان فرآیند پذیرش آنها را تسهیل کرده است. البته هم‌اکنون ۴۹ شرکت دانش‌بنیان در بازار سرمایه کشور وجود دارد که امیدواریم سهم اندک چهار شرکتی استان اصفهان در آینده افزایش یابد.

معاون پذیرش فرابورس ایران در ادامه فرآیند و انواع ابزارهای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار سرمایه را تشریح کرد.

اهمیت تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

روح‌الله میرزاامیری، مدیر امور کمیسیون‌های اتاق بازرگانی اصفهان و دبیر منطقه ویژه علم و فناوری استان نیز گفت: از اواخر سال گذشته دغدغه ایجاد تحرک بیشتر در اقتصاد فناوری و نوآوری استان از سوی مدیران و فعالان این بخش مطرح و برنامه جدیدی برای منطقه ویژه علم و فناوری استان از سوی استاندار اصفهان تنظیم شد که گام نخست آن، تغییر رویکرد از کالای دانش‌بنیان به اقتصاد دانش‌بنیان مبتنی بر فناوری و نوآوری بود.

وی «علمی، تحقیقاتی»، «فناوری»، «نوآوری، خلاقیت»، «تولیدی، صنعتی»، «تجارت داخلی و خارجی» و «تأمین مالی و سرمایه‌گذاری» را شش اکوسیستم مرتبط با اقتصادی مبتنی بر فناوری و نوآوری دانست و افزود: این اکوسیستم‌ها در استان به طور متوازن رشد نکرده‌اند. در این میان اکوسیستم تأمین مالی و سرمایه‌گذاری کمترین رشد را داشته که تلاش متولیان و فعالان حوزه اقتصاد دانش‌بنیان را می‌طلبد.

علی سامانی‌فرد، دبیر کمیته بورس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران نیز خاطرنشان کرد: در این کمیسیون تعاملات خوبی با مجموعه بازار سرمایه برقرار و مقرر شد نماینده‌ای از این کمیسیون عضو کارگروه تأمین مالی سازمان بورس باشد؛ بنابراین شرایط ارائه مستقیم پیشنهادات بخش خصوصی به مجموعه بورس و فرابورس فراهم است و از فعالان اقتصادی درخواست می‌کنم پیشنهادات کاربردی خود را با کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران مطرح کنند.

کد خبر 592913

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرابورس شرکت فرابورس ایران اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأمین مالی شرکت های دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان ورود به بازار سرمایه شرکت دانش بنیان بازار سرمایه بورس و فرابورس تأمین مالی رئیس کمیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل گفت: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانشگاه را با حمایت قسمت‌های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرداری اصفهان، مجمع کلان‌شهرها و به‌طور ویژه مشهد، پلیس‌راهور، شهرک علمی و تحقیاتی و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این رویداد در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان وزارت کشور، معاونت ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان منعقد شد که در آنجا با معرفی شهرداری اصفهان به‌عنوان پایلوت حوزه حمل‌ونقل آغاز شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه محورهای همکاری مشخص شده بود که در آن شهرداری نیازهای فناورانه را مطرح می‌کرد، ادامه داد: وزارت کشور نیازها را با نیازهای ملی و شهرهای دیگر تطبیق می‌داد، معاونت ریاست جمهوری نیز شرکت‌های دانش‌بنیان را معرفی و حمایت مالی و مشترک با شهرداری انجام می‌دادند تا طرح‌ها به نیازهای شهر کمک کند.

حق‌شناس با بیان اینکه نخستین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان سال گذشته با هدف اینکه محصولاتی که خروجی این تفاهم‌نامه بود را به سایر شهرها ارائه دهیم، گفت: محل برگزاری را دانشگاه صنعتی در نظر گرفتیم به دلیل وسعتی که در محل شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد و همکاری که دانشگاه در برگزاری این رویداد داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این رویداد تصریح کرد: ویژگی نخستین رویداد بازدیدکنندگان متخصص آن بودند و نحوه اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق سازمان ها انجام گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به دستاوردهای نخستین رویداد حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: ارتباط‌گیری با مسئولان دولتی، انعقاد تفاهم‌نامه، ارتباط موثر با مشتریان و مسئولان و تجربه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله این دستاوردها بود که بر اساس آن دومین رویداد را با ویژگی‌های متفاوتی برگزار می‌کنیم.

حق‌شناس با اشاره به ویژگی‌های دومین رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان افزود: در این دوره به حضور معاونان شهرداری‌ها اکتفا نکردیم، مدیران سازمان‌های مرتبط و متخصصان را دعوت کردیم، حضور موثر سازمان راهداری، مشارکت کلان‌شهرها، حضور شرکت‌های بزرگ و تخصصی حمل‌ونقل، مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی، برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل که ۱۴ شرکت به رقابت می‌پردازند، همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی حمل‌ونقل مسافر، حمل‌ونقل با و حمل‌ونقل ریلی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه است.

وی با اشاره به شرکت های حاضر در نمایشگاه، گفت: حوزه‌های مربوط به حمل‌ونقل بار شهرداری، قسمت تولید محصول شرکت مترو، شهرداری مشهد در قسمتی به عنوان مهندسی معکوس قطعات مترو، شرکت ترابر انرژی که زیرمجموعه حمل‌ونقل سنگین پالایشگاه است، شرکت هسا، شرکت‌های زیرمجموعه شهرک علمی تحقیقاتی، شرکت دیده‌بان آسمان، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت‌های فعال در زمینه دوچرخه و متروی برقی و ویلچر برقی، مپنا، شرکت فرودگاه‌ها و شرکت دکا در زمینه مدیریت بار از جمله این شرکت‌ها هستند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل تصریح کرد: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

حق‌شناس با اشاره به همکاری‌های فناورانه مشترک شهرداری‌ها و پلیس راهور خاطرنشان کرد: فرایند ثبت تخلفات هوشمند و ارسال جریمه، سامانه‌های ثبت تخلف هوشمند و ازسال جریمه، تحلیل داده‌های تصادفات و دسترسی به کروکی‌های هوشمند، سامانه مرصاد برای تحلیل مکانی و زمانی داده‌های تصادف و نقاط حادثه‌خیز، مجوز تردد و تحلیل تصادفات وسایل جدید مانند اسکوتر و پاکرو، صدور ملاک ناوگان حمل‌و نقل همگانی دیزلی و برقی، آموزش موثر رانندگان پایه ۱ و پایه ۲ با شبیه‌سازی، آموزش فرهنگ ترافیک، ایمن‌سازی تردد موتور سیکلت و عابران پیاده و روشنایی معابر و اطلاع‌رسانی از جمله این همکاری‌ها است.

کد خبر 749652

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است